Tandtechnisch laboratorium Beijn || Walenburgerweg 53 || 3039 AD Rotterdam | 010 - 465 05 81 |

Dit maken wij

Het laboratorium is allround en vervaardigt natuurgetrouwe restauraties waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest moderne materialen en technieken.

Kronen en bruggen
Op het gebied van kroon- en brugwerk zijn wij gespecialiseerd in alle mogelijke restauraties. Buiten de meest gangbare pm- en zirkonia-werkstukken vervaardigen wij ook volledig monolithische kronen in diverse materialen. Voor het plaatsen van (emax) inlays of facings kunt u gebruik maken van een Kuraray Panavia V5 Professional plakset. Voor het afdrukken van implantaatkronen leveren wij afdrukstiften en een bijbehorende schroevendraaier of TorqueSet mee. Sinds kort maken wij ook verschroefbare kronen op gehoekt-verschroefde abutments.

Gebitsprotheses
Onze prothese-afdeling kan u op tandtechnisch vlak elke dienst aanbieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij uitsluitend met producten van de beste kwaliteit. Voor tanden en kiezen gebruiken wij het merk Vita en Condyloform NFC. De basis van de protheses wordt gemaakt van kunststof van Vertex of Bredent.

Mondbeschermers en bitjes
Naast kroon- en brugwerk en protheses vervaardigen wij tevens mondbeschermers tegen knarsen, bitjes voor het sporten (in clubkleuren), bleeklepels en antisnurk beugels (MRA). Ook vervaardigen wij specialistisch werk voor acteurs uit de theater- en filmwereld.

Service van deur tot deur
Op uw verzoek kan onze chauffeur u één a twee maal per dag bezoeken voor het ophalen en/of brengen van tandtechnische opdrachten, mits uw praktijk zich binnen een straal van 25 km van ons laboratorium bevind. Buiten een straal van 25 km kan in overleg onze chauffeur langs komen, of maken wij gebruik van de nachtbezorgdienst Aalberts.